Tässä lyhyesti ja ytimekkäästi mahdollisuuteni tulla isäksi.

1. Ehkäisyn pettäminen. Kondomi ehjänä pysyessään käytännössä 100 % varma. Jos taas naisella on käytössä hormonaalinen ehkäisy ja luotetaan pelkästään siihen, niin niiden teho pyörii jossain 98-99 % tienoilla. Vaikka tämäkin on epätodennäköistä, niin mahdollista silti.

2. Samanhenkisen sinkkunaisen löytäminen, joka haluaa lapsen ja lapselle isän joka osallistuu lapsen elämään, mutta joka ei halua parisuhdetta.

3. Parisuhde ja lapsi. Kaikkein epätodennäköisintä tässä pinnallisessa maailmassa kun ulkonäkö merkitsee ihmisille enemmän kun ihmisen luonne ja muut seikat. Paha löytää parisuhdetta kun et koskaan pääse treffeille jos et läpäise vastapuolen naamarajaa. Vaikka ei peili mene rikki kun sinne katson ja kehtaan kulkea kaupungilla ilman pussia päässä, niin ihmiset hakevat ilmeisesti pelkkiä sliipattuja, bodattuja ja tatuoituja kumppaneita rinnallinen. Tavallinen ja turvallinen omillaan toimeentuleva ihminen ei taida riittää tänä päivänä mihinkään, pitäisi olla pahaa poikaa tai mitä lie muuta.

Todennäköisempää taitaa kuitenkin olla että yksikään näistä vaihtoehdoista ei toteudu. Osoittakoon joku aito ihminen tämän minulle vääräksi.