Edelleenkin ollaan alkupisteessä ja juna seisoo asemalla. Kello tikittää mutta mitään uutta ja iloista kerrottavaa ei tämän asian tiimoilta ole. Se päivä olisikin aika lailla lottovoiton arvoinen kun voisi sanoa löytäneensä jonkun jota rakastaa ja jonka kanssa alkaa rakentamaan yhteistä elämää ja perhettä. Tässä vaiheessa sitä kun jo tietää mitä haluaa, eikä huvita mitkään leikit taikka säädöt, olen ehdottoman valmis siirtymään elämässä eteenpäin ja omistautumaan perheelleni jos sellainen onni sattuu kohdalle. Ehkä joku päivä sellainen kaunis päivä vielä tulee eteen vaikka ei olekaan maailman helpointä päästä siihen pisteeseen.

Siitäkin huolimatta elämä jatkuu, kesä ja sen tapahtumat värittävät tavallista arkista puurtamista. Kesällä minut voi löytää mm. useana iltana fiilistelemästä Allas Sea Poolin keikkoja ja onhan tässä muutakin keikkaa ja festaria, kaupan päälle myös urheilutapahtumien katsomoista saattaa minut löytää, syksymmällä sitten taas teatterikatsomostakin kun syyskausi pyörähtää käyntiin.

Lyhyestä virsi kaunis, piti vaan käydä kertomassa että hengissä ollaan vielä ja edelleenkin silmät ja mieli auki, jos jotain mukavaa sattuisi tulemaan vastaan. Yhteyksiä saa ottaa jos siltä tuntuu.

Loppuun musiikkia artistilta jonka kappaleet ovat olleet tehokuuntelussa jo pitkään, kappaleita joista toiset saavat haikealle mielelle ja toiset antavat toivoa siitä että parempaa on luvassa. Päivän valinta menee sinne haikeiden biisien osastolle eli Lauri Tähkä - Puolikas. Jokainen meistä sinkuista on omalla tavallaan puolikkaita, paljon on potentiaalia ja rakkautta varastossa sitä toista puolikasta varten joka tekee meistä lopulta kokonaisen ja antaa elämälle sen lopullisen tarkoituksen. Ihmistä kun ei kuitenkaan ole luotu yksinäiseksi olennoksi, vaikka toki sen yksinolemisen taitokin pitää oppia ja olla sinut itsensä kanssa ennen kuin pystyy ihmissuhteisiin lähtemään.

Aurinkoista kesän jatkoa kaikille!